Sett mobilen i en mobilholder og kjør til Hadeland glassverk!

Usikker på hva du skal finne på i ferien? Kjør en tur til Hadeland Glassverk og få en spennende opplevelse. Ikke glem mobilholder. Det gjør turen tryggere, og ikke minst blir det enklere å bruke GPS!

Mobilholder på roadtrips

Skal du kjøre til Hadeland glassverk? Da er det å investere i en mobilholder til bil svært viktig. Med en mobilholder er det lettere å holde oversikt over GPS-en, og å ta telefonen når den ringer. Sommeren er faktisk høysesong for ulykker, så her er det viktig å ha hendene på rattet til enhver tid. Det er lett å bli uoppmerksom når du er i feriemodus. Ved å bruke en mobilholder slipper du å stoppe eller fikle med telefonen din mens du kjører. Hadeland ligger nord for Oslo, i nærheten av Hønefoss. Uansett hvor langt unna du bor, er det verdt å ta en dagstur dit, eller bare svippe innom på vei til feriedestinasjonen din.

Hadeland glassverk – moro for hele familien

Hadeland glassverk har en rik historie og er en av Norges mest kjente glassverk og industribedrifter. I følge Store Norske Leksikon produserer de alt fra rimelige bruksartikler til eksklusivt kunstglass. Du kommer garantert til å ville kjøpe med noe å pynte hjemmet ditt med! Det er lett å forbinde glassverksteder med vaser og drikkeglass, men her selges også lekre lamper og masse annet.

Glassverket tilbyr artige aktiviteter for hele familien. Etter dere har funnet frem ved hjelp av GPS, kan dere kose dere på Vaffelhuset eller spise på Mester Pizzeria. Gå rundt på tunet og nyt å være på et historisk område. Gå innom en av butikkene. Nyt Monetutstillingen. Sist, men ikke minst får dere se glassblåsere i aksjon. Barna kan også få prøve å blåse sitt eget glass! Det er ingen tvil om at Hadeland Glassverk er verdt bilturen!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *