Innred huset med glassverk

Glassverk har en naturlig plass i hjemmet. De kan komme i mange forskjellige former, farger og fasonger, og kan gi rommene dine et spesielt preg. Det er likevel mange forskjellige måter å innrede huset på, enten det er med vaser eller lamper. I dette innlegget skal vi se på hva man må tenke på når du innreder hjemmet med glassverk—og hvordan.

Bruk glassverk som passer rommet

Når du ser på glassverk må du først tenke på hvordan det vil passe inn i rommet ditt. Ofte vil ikke en rosa og eksperimentell vase passe inn på et baderom for eksempel. Derfor er det viktig å ha et spesifikt rom i bakhodet når du er på handletur. Spør deg selv om hva slags stilretning du går for, og om glassgjenstanden som er i kurven er virkelig nødvendig å ha.

Se på rommet som en helhet

Hvis rommet ditt er fylt med med nøytrale farger, kan fargerike glassvarer se merkelig ut i kontrast. Eller kanskje ønsker du en sprek fargeaksent i rommet? Dette er spørsmål du må spørre deg selv når du innreder huset. Likevel må du huske å se på rommet som en helhet. Er det for mange møbler og dekor i rommet, kan mer glassverk få rommet til å se overfylt og rotete.

Et tips er å passe glassverket ditt med resten av innredningen din. Har du svarte ryetepper i stuegulvet vil selvfølgelig svarte lysestaker passe sammen med teppene.

Innred med glassverk som sier noe til deg

På slutten av dagen er det viktigste å kjøpe glassvarer du liker. Liker du rom som er minimalistiske kan en stor, klassisk vase ved hjørnet være nok. Om du heller foretrekker rom som er mer særegen, kan du kjøpe morsomme lamper i en rekke farger for å lyse rommet ditt.

Tenk på hvem som bor i huset

Bor du i en enebolig har du fri vilje til å innrede huset hvordan du vil. Deler du en bolig med noen, om det så er en venn, samboer eller barn, må du i tillegg tenke på dem. Har du glassverk i huset ditt er det så klart en risiko for at det kan knuses av småbarn. Da er det viktig å tenke på sikkerheten og hvor du plasserer gjenstandene.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *