Trening gir deg bedre lungekapasitet

En glassblåser trenger både god pusteteknikk og god lungekapasitet. Du må ha kontroll på luften du bruker, og både pustekontroll og lungekapasitet trenes effektivt ved å trene til du blir andpusten. Her er det altså ingen unnskyldning for å ikke trene.

Invester i gode treningsklær

Behagelig og medgjørlig treningstøy er viktig, og kan bidra til å øke motivasjonen og lysten til å trene. Som kvinne vet du at treningstøy til dame har en helt annen passform enn klær tilpasset menn. Sørg for at du velger behagelig treningstøy til dame fra aim’n for å få plagg som følger dine bevegelser og samtidig føles stilige og moderne.

Rask effekt av trening

Det beste er at du ikke trenger å trene så veldig mye for å få god effekt. Valg av treningsform er viktigere, og intervalltrening er en av de mest effektive treningsmåtene som finnes. Du trenger bare å sette av noen minutter hver dag for å bli sprekere og få bedre helse og økt lungekapasitet, akkurat det en glassblåser trenger. Løpetrening er i tillegg noe de fleste kan drive med hjemme, uten å investere i altfor mye utstyr. Gode sko og treningsklær er viktig, samt at du bruker refleks eller hodelykt dersom du beveger deg langs trafikkert vei i mørket eller skumringen.

Hva er glassblåsing?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *