Glassblåsing og kropp

Det er mye gøy man kan gjøre med glassblåsing, og det er også mange morsomme ting man kan gjøre med kroppen. I denne posten skal vi gå nærmere inn på begge deler, så hvis dette er noe du er interessert i, så er det bare å lese videre!

Fine former

Det er jo ikke å stikke under en stol, at mange kvinner er opptatt av fine former (forsåvidt mange menn også). Noe brystforstørrelse fra https://motiva.health/nb/ og glassblåsing har til felles er at man selv kan bestemme størrelsen. Man kan også bestemme formen, noe som gjør at det blir skikkelig personlig og fint. Det finnes et stort utvalg på https://motiva.health/nb/, så det kan lønne seg å sjekke ut dette, om det er noe du vurderer.

Spennende endringer

Noe som er gøy med glassblåsing, er at du kan gjøre forskjellige ting. Du kan lage endringer med farger og med blåsinga, så formen endrer seg mens du holder på. Det finnes forskjellige teknikker du kan benytte deg av, så det å lese seg opp på disse.

Det er overraskende mange som ikke vet at glass består hovedsakelig av sand, så hvis du har lyst til å lære mer om glass før du begynner med glassblåsing, så gjør det! Du kommer ikke til å angre.

Uansett om du velger å ta en brystforstørrelse eller begynne med glassblåsing (eller kanskje begge), så håper vi at du tar deg tid til å lære om det, for det er overraskende interessante temaer begge to!

Hva er glassblåsing?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *