Slik skaffer du kapital til å dyrke interessen din for glassblåsing

Er du en av dem som alltid har hatt en drøm om å starte med glassblåsing? Det er du neppe alene om. Dette er ikke en hobby du kan starte med hjemme, men det er likevel flere muligheter til å prøve. Det koster litt, men du kan alltids ta opp et lån for å oppfylle drømmen, dersom du mangler kapital.

Glassblåsing er fascinerende

Dette er en kunstform som interesserer mange, kanskje på grunn av kombinasjonen av fare-elementet ild, og å omdanne et stoff til en flytende masse som kan formes? Selv om glassblåsing er noe man kan drømme om å ha som hobby hjemme, er dette svært vanskelig å få til. Glassblåsing krever for det første enorm varme som er nærmest umulig å få til i et hjem. For det andre er det svært viktig å god nok kunnskap om faget for å unngå brannskader. Derfor anbefaler vi å vurdere en utdanning som glasshåndverker, se glassarbeiderne jobbe på Hadeland glassverk, eller bare investere penger i kunstglass, for å nyte håndverket på en trygg måte.

Slik får du nok kapital til å dyrke interessen

Uansett om du ønsker en formell utdanning, å ta et kurs, eller kjøpe masse håndlagde glass for å samle på dem, kan du få lån på dagen som kan hjelpe deg. Det er mange muligheter for deg som ønsker å ta opp et forbrukslån. Studer tilbudene til de ulike bankene og finn ut hva som passer best for deg og formålet du trenger penger til. Disse bankene tilbyr smålån som strekker seg fra 1000 kroner og helt opp til 100 000 kroner. Velg lånebeløpet du trenger og se hva slags tilbud som dukker opp. Fordelen med forbrukslån er at det er lett å søke om lån og få det innvilget svært raskt. Ulempen er at renten er noe høyere enn tradisjonelle lån som stiller sikkerhet i for eksempel boligen din. For å finne ut hvor dyrt lånet er, må du alltid se på den effektive renten. Det lønner seg heller ikke å velge lang nedbetalingstid, selv om det er fristende å betale et mindre beløp månedlig. På denne måten vokser lånet over flere år, noe som aldeles ikke er gunstig. Så lenge du husker på disse forholdsreglene, kan et forbrukslån være en fin løsning. Dersom du passer på å ikke låne over evne og vet at du klarer å holde deg til nedbetalingsplanen, er det ikke et problem å ta opp et lån. Send inn søknaden over nettet og få innvilget lån i dag!

Mange muligheter

Som du ser er det mange muligheter for deg som vil oppleve glassblåsing. Let etter kurs eller workshops på nettet, og vit at den økonomiske biten ikke er et problem.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *