Alle verdens tapeter

Herlige, varme, utfordrende,  intrikate mønster, friske farger og spennende design er hva tapeter er. Podens tapet med verdensrommet og planeter gir timer med studering og læring. Samtidig som det er flott tapet på veggen, er dette naturlig nok podens favorittrom. Ikke bare alle favorittfargene, men også lidenskap og mystikk rett på veggen. Glass-Smykker gir fra seg liknende mystikk. Alle vakre og elegante glass-smykker gir fra seg gode vibrasjoner når du bærer halskjede, ørepynt og mer.

Tapeter i stort utvalg

Tapeter går aldri ut av moten, og bringer liv og varme til hjemmet. Atmosfæren påvirkes, og bringer gode følelser. En av Norges glassblåsere og glasskunstnere bringer de samme gode kvaliteter til omgivelsene. Slik kan du skape tapet av egne fotografier og merke det gode gjøres med kroppen din. Håndlagde smykker fra glasskunstnere gir verdifulle opplevelser. Her finner du selvvalgte favorittfarger, design og kvalitet. Smykkedesigneren Ellen Kvam’s glass-smykker etterlater de samme positive inntrykk og følelser.

Tapet for alle stilarter

Tapetsering er ikke vanskelig, og hos Familietapeter.no finner du enkle veiledninger. Tapet for barnerommet er ikke like godt mottatt for kjøkkenveggen! Hva med flott fotografi-tapet fra det siste slektsstevnet på hjemmekontoret? Eller kanskje rosa enhjørninger for minstejentas rom? Som glassblåsing er en kunstform som krever lidenskap og kreativitet kreves det samme for tapeter. Kunstnerisk talent er nødvendig for å utvikle de utallige mønstre, tegneformer, male-former, og bildeformater som tapetene har.

Tapeter med tradisjoner

Glassblåsing ble stort i Norge gjennom kunnskap og erfaring fra arbeidsinnvandring til Norge. De har skapt utsøkt kunst med og nye tradisjoner siden 1860-tallet. Mange som utfører arbeider innen glassmykker har ofte også kunstnerisk side som uttrykkes best gjennom glassmykker. Bilder av flotte glass-smykker kan fotograferes og arrangeres som nydelig fototapet. Kan du se for deg nydelig glass-hjertesmykkene forstørret som fototapet i soverommet? Vakkert og hjerte nært som skaper varme i hjemmett.

Det er mange tapeter som bringer med seg ulike stilarter. Skap et 1970 kjøkken i den tidas farger og mønstre. Hva med en tapet-vegg i stua med rolig mønster og duse farger som skaper atmosfære av avslapping og kos? Med tapet har du hundrevis av muligheter. Hos Familietapeter finner du enkle veiledninger hvor å gjøre gode tapetsering jobber.  Det er ikke dyrt å endre vegger med tapet. Se mulighetene du har og kos deg.

  

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *