Hvordan innrede ditt glassblåserstudio

Det er mange av oss som drømmer om å ha et eget studio der man kan drive med hobbyen sin eller den kunsten man liker. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan innrede ditt glassblåserstudio. Vi håper du får noen tips du kan bruke og benytte deg av!

Finn det rette lokalet

Det å finne det rette lokalet kan ta ganske lang tid. Det skal helst ikke være for langt unna og det skal ha alle tingene man trenger for glassblåsing. Det vi anbefaler deg å gjøre først, er å kanskje bli en del av en gruppe med glassblåsere som allerede har satt opp et studio. Det kan hjelpe deg med å finne ut om dette er noe du vil drive med på fulltid eller ikke. Hvis du har lyst til å forstå hva glassblåsing er, kan du lese mer om det her!

Bli inspirert

Det er mange plasser du kan hente inspirasjon til å innrede. Men en ting er å begynne med ulike ryetepper for eksempel. Teppene kan være svært nødvendig på å holde på varmen inne i studioet ditt. Du vil mest sannsynlig ha forskjellige rom som du kan innrede med forskjellige tepper. Studioer er ofte kalde, så det å ha et ryeteppe på gulvet på toalettet for eksempel kan være en utrolig god idé. Tepper isolerer godt og kan være med på å lage en god stemning i et rom.

Det er jo også sånn at hvis du har drevet som glassblåser en stund så vil du ha en del utstyr allerede som du kan benytte deg av. Dette gjør at du ikke nødvendigvis trenger å investere utrolig mye i ting som glassblåsere trenger. Det kan jo også være at du kan dele lokale med andre som driver med annen type kunst også, slik at dere kan lære av hverandre og hverandres fag. Man kan jo aldri lære for mye, ikke sant?

Kundelokale

Hvis du er ekstra heldig, kan det være at du finner et studio som også har et kundelokale. Dette gjør at du kan stille ut kunsten for salg. Eller så kan du også lage din egen butikk der du har en ansatt som selger kunsten din. Uansett om du har et eget kundelokale eller om du velger å stille ut hos noen andre, kan det fortsatt være lurt å investere i noen tepper. Dette vil gjøre at du virkelig får en kontinuitet i stilen din. Kanskje du blir glassblåseren som også blir kjent for sine interiørvalg? Hadde ikke det vært ganske kult.

Vi håper at du har fått noen gode tips til hvordan du kan innrede ditt glassblåsingstudio. Det er jo ikke alltid like lett å vite hvor man skal begynne, men det å ha noen pekere er absolutt noe som gjør at veien videre blir veldig mye enklere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *