Vel blåst

Det er lite som er like vakkert som et unikt utformet og farget kunstverk i glass. Enda mer spesielt blir det om det er deg selv som har stått for kreasjonen. For enhver som har en målsetting om en stue som imponerer, bør en glasskreasjon absolutt stå i sentrum for resten av interiøret.

Hobby som bærekraftig inntekt

Glassblåsing er et veldig gammelt virke, og teknikker fra den gang glassblåsingen var ung blir stadig brukt i dag. Det finnes flere glassverksteder og museer som viser fram de opprinnelige metodene, og samtidig lar besøkende prøve å blåse glass selv. Det er mange som lar seg inspirere ved et slikt besøk, og som med kreativitet og pågangsmot tar sats inn i en ny lidenskap. Om det være seg som hobby eller en inntekt på si, så har det aldri vært enklere å fakturere som privatperson i dag. Det er vel også en av grunnene til at så mange tar sjansen på å gi seg hen til det som i utgangspunktet kun var en hobby.

Det er flere enn noen gang som ser på alternative måter for å sikre seg en inntekt etter å ha fått en vekker om hvor usikkert alt helt plutselig kan bli. Vi tilbringer også stadig mer tid hjemme, og blir mer oppmerksomme og bestemte på hvordan vi ønsker å ha det der vi oppholder oss mest. Legger vi til enda en faktor, nemlig av flere blir bevisst sin egen rolle i bruk og kast-samfunnet vi har utviklet, kommer glassblåsing og dens unike muligheter enda tydeligere fram. Det er bærekraftig, holdbart og vakkert unikt – og det er ikke plast!

Interiørarkitekt på si

Det er overraskende lite som skal til for å binde sammen et rom eller en leilighet, men også overraskende lite som skal til for å ødelegge helhetsinntrykket. De som har sett en stue i nær perfekt harmoni, kan nesten uten unntak bekrefte at det var kunstverk i glass som bandt det hele sammen. De som virkelig kan dette har skapt seg en karriere i å designe og blåse de mest fantastiske skulpturer, vaser eller glass selv.

Det er nok ikke for alle å designe for det store stjernene, men i gode naboer, slekt og venner finnes det fort de som lar seg imponere og inspirere. Om glassblåsing er en lidenskap eller hobby, så er det ikke nødvendigvis vanskelig å spre egen kunst, og samtidig tjene noen kroner på det. Se etter inspirasjon i interiøret som allerede finnes på naboens balkong eller i en tantes alkove. Da blir det fort din kreasjon i vakkert glass som binder det sammen og skaper harmoni for dets nye eier.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *