Ingrids Glassverksted leverer produkter også med gravering.Alle graveringer risses inn i glasset, og kan ikke vaskes av.

De fremstår som hvite, fordi glasset i seg selv er fargeløst og blankt. Farge KAN skinne gjennom og gi et inntrykk av å gi litt farge. Det er ikke mulig å få en annen farge på en gravering, den blir alltid hvit/nøytral. Du kan være kreativ; finn ord og setninger som betyr noe for mottager, eller kanskje beskriver noen. Husk at det enkle ofte er det beste, og spør oss gjerne om råd om du vil ha noe «annet».Hjerteloop:

Denne graveringen kan bestå av enkeltord og/eller setninger med hjerte mellom. Den graveres på frihånd, og vi må noen ganger være kreative med avslutningen om det ikke går opp i opp. Vi prøver alltid gjøre det best mulig måte.Fyllt hjerte:

Denne graveringen har ett enkelt ord repetert pr linje, det er mulig å fylle inn både navn, ord og datoer. Ingen setninger her, hjerter mellom hvert ord. Skriv ord i prioritert rekkefølge, gjerne 15-30 ord alt etter størrelse på produktet. Eventuelle navn skrives oftest midt i hjertet med litt uthevet skrift for å være i fokus.Tekst rundt kant eller bunn:

Enkeltord eller korte setninger, i prioritert rekkefølge. Ønsker du små hjerter strødd utover i tillegg, spesifiser. Ellers kun hjerter (eller annet enkelt symbol etter avtale) mellom hvert ord.

Diskret hilsen:

Under produktet kan du få med en hilsen/årstall/navn etc om ønskelig i prisen.